سفرنامه غذا روی آنتن شبکه مستند می‌رود

معرفی غذاهای محلی شهرهای مختلف کشور در «خورگشت» سفرنامه غذا روی آنتن شبکه مستند می‌رود

سفرنامه غذا روی آنتن شبکه مستند می‌رود

«خورگشت» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی عبدالعزیز قاسمی در 6 قسمت 35 دقیقه‌ای روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

به گزارش روابط عمومی شبکه مستند، «خورگشت» سفرنامه غذا مجموعه مستندی است که به معرفی غذاهای محلی شهرهای مختلف کشور می‌پردازد.

در این مستند عبدالعزیز قاسمی و مهرانگیز سالاری با سفر به استان‌های جنوبی کشور بیننده را با غذاهای سنتی جزیره قشم، استان هرمزگان، بندر کنگ و .. آشنا می‌کنند.

این مجموعه که از امشب 18 خرداد روی آنتن شبکه مستند می‌رود، شنبه‌ها ساعت 20 پخش می‌شود و بازپخش آن روز بعد ساعت 12 خواهد بود.

از دیگر عوامل این مستند می‌توان به مجری طرح: مهرانگیز سالاری، تدوین و صداگذاری: محسن مرادبوی، نور و تصویر: سعید ماندگاری، صدابردار: جواد قنبری و دستیار تصویر حمید اولی پور اشاره کرد.

 

کلمات کلیدی:

نظر دادن